Verzenden & retourneren

Verzenden

Voor het verzenden van t-shirts vragen we geen verzendkosten. Voor iets grotere producten zoals de hoodies vragen we € 2,50 aan verzendkosten. De verzendkosten voor de andere producten die niet door de brievenbus passen bedragen binnen Nederland € 5,50.
Alle artikelen worden binnen 5 werkdagen na ontvangst van de betaling ter bestelling aangeboden bij PostNl of DHL, maar vaak ook eerder.
Heb je de bestelling eerder nodig, dan kunt je via e-mail vragen of dit mogelijk is. We doen dit graag, maar kunnen helaas niet altijd binnen een dag verzenden omdat bijna alles op maat gemaakt wordt.

Wanneer de bestelling verzonden is ontvang je hiervan een bericht per mail. Ook de tracktrace code mailen we wanneer het pakje niet door de brievenbus past.
PostNl en DHL bezorgen in de regel de volgende dag, mits het afleveradres binnen Nederland is.

Retourneren
Mbs-design.nl doet er alles aan om je een perfect product te leveren. Ben je desondanks niet tevreden met (een deel van) de bestelling, dan kun je deze artikelen, in originele staat, binnen 7 werkdagen na ontvangst van de bestelling retourneren. Let op, de kosten voor het retourneren zijn voor je eigen rekening.
Wij stellen het op prijs indien je hier voorafgaand via e-mail melding van maakt aan Mbs-design.nl.
Na ontvangst van de retourzending zal Mbs-design.nl het betaalde bedrag binnen 30 dagen terugstorten op je bankrekening.
Persoonlijk bedrukte producten kunnen helaas niet geretourneerd worden. Vraag van tevoren gerust een digitaal voorbeeld bij twijfel over het ontwerp. We passen het graag aan totdat het geheel naar wens is.
Indien de klant een (deels) verkeerde bestelling heeft ontvangen zal Mbs-design.nl zorgdragen voor het verzenden van de juiste artikelen.