Betaalmethoden

Bij Mbs-design.nl kunt u betalen op de volgende manieren.

1. iDEAL

Via iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

Via iDeal kunt u veilig bij de volgende banken betalen: Rabobank, ABN AMRO, INGBank, Postbank en SNS Bank.

Betaal veilig met iDeal
1. U selecteert de bank waar u internetbankiert
2. U komt in het voor u bekende internetbankierscherm van uw bank
3. U doet uw betaling en keurt deze goed
4. U ontvangt een betalingsbevestiging van uw bank met daarop de betalinggegevens

2. PayPal

Met PayPal kan iedereen met een e-mailadres veilig online betalingen verzenden en ontvangen via zijn of haar creditcard of bankrekening. PayPal-leden kunnen met PayPal snel en eenvoudig aankopen doen bij Traktatiecorner.nl.

Nadat u heeft gekozen om via PayPal te betalen wordt u automatisch naar de beveiligde PayPal omgeving geleid. Hier kunt u kiezen om via uw eigen PayPal rekening te betalen, heeft u deze niet dan kunt u altijd kiezen om de transactie via creditcard te voltooien.

3. Bankoverschrijving

Mbs-design.nl biedt u ook de mogelijkheid via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van Mbs-design.nl, onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw order in behandeling.

Afhalen

U kunt uw bestelling bij ons afhalen, echter alleen op afspraak.